Menu

Menu

Blog & Nieuws

Van bloem tot brood: de kunst van het bakken

Van bloem tot brood: de kunst van het bakken

Van bloem tot brood: de kunst van het bakken

Ambachtelijk gebak met aandacht

Ambachtelijk gebak met aandacht

Ambachtelijk gebak met aandacht

Geduld en passie: het geheim van rijzen

Geduld en passie: het geheim van rijzen

Geduld en passie: het geheim van rijzen

Contact Informatie

info@bakkerij-de-ochtendstond.nl

+31 55 521 2061

Adres

Sprengenweg 33, 7314 EN Apeldoorn

Openingstijden

Maandag :      7:15 - 14:00u        

Dinsdag :        7:15 - 17:00u

Woensdag :    7:15 - 17:00u

Donderdag :    7:15 - 17:00u

Vrijdag :           7:15 - 17:00u

Zaterdag :        6:30 - 15:30u

Zondag :          Gesloten

Facebook

Made by PROWEB.DESIGN

Back to top

Contact Informatie

info@bakkerij-de-ochtendstond.nl

+31 55 521 2061

Adres

Sprengenweg 33, 7314 EN Apeldoorn

Openingstijden

Maandag :      7:15 - 14:00u        

Dinsdag :        7:15 - 17:00u

Woensdag :    7:15 - 17:00u

Donderdag :    7:15 - 17:00u

Vrijdag :           7:15 - 17:00u

Zaterdag :        6:30 - 15:30u

Zondag :          Gesloten

Facebook

Made by PROWEB.DESIGN

Back to top

Contact Informatie

info@bakkerij-de-ochtendstond.nl

+31 55 521 2061

Adres

Sprengenweg 33, 7314 EN Apeldoorn

Openingstijden

Maandag :      7:15 - 14:00u        

Dinsdag :        7:15 - 17:00u

Woensdag :    7:15 - 17:00u

Donderdag :    7:15 - 17:00u

Vrijdag :           7:15 - 17:00u

Zaterdag :        6:30 - 15:30u

Zondag :          Gesloten

Facebook

Made by PROWEB.DESIGN

Back to top